690X504 GCV 690X504 GCV

29.08.2018

Gloria Cup 2018 Volleyball Sona Erdi

Dünyaca ünlü takım ve sporcuları bir araya getiren Gloria Cup 2018’in ilk turnuvası Gloria Cup Volleyball sona erdi.

Türkiye, Rusya, İtalya ve Azerbaycan Bayan Milli Voleybol Takımlarının katıldığı turnuvada Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımı namağlup Şampiyon oldu. 

Turnuvada mücadele eden İtalya Bayan Milli Voleybol Takımı, ilk karşılaşmasında Rusya’ya 3-1 kaybederken, Azerbaycan’a karşı oynadığı 2. maçı 3-0, Türkiye’ye karşı oynadığı son maçı ise 3-1 kaybederek turnuvayı 4. olarak tamamladı.

4. olan İtalya Bayan Milli Voleybol Takımı, plaketini Smart Casual Event Genel Müdürü Mert Osman Can tarafından aldı.

Azerbaycan Bayan Milli Voleybol Takımı, Türkiye ile oynadığı ilk karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, 2. karşılaşmasını 3-0’lık İtalya galibiyeti ile geçti. Son karşılaşmasında Rusya’ya karşı 3-0 kaybederek turnuvayı 3. Olarak tamamladı.

Turnuvayı 3. olarak tamamlayan Azerbaycan Bayan Milli Voleybol Takımı, plaketini Gloria Sports Arena İşletme Müdürü ve Sportif Direktörü Görkem Dönmez tarafından aldı.

Gloria Cup Volleyball turnuvasını 2. olarak tamamlayan Rusya Bayan Milli Voleybol Takımı, ilk gün İtalya ile gerçekleştirdiği maçı 3-1 kazanırken, 2. karşılaşmasından 3-1’lik Türkiye mağlubiyeti ile ayrıldı. Son maçını Azerbaycan ile oynayan Rusya, 3-0 kazanarak turnuvayı 2. tamamladı.

Turnuvayı 2. Olarak tamamlayan Rusya Bayan Milli Voleybol Takımına plaketini, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlardan Sorumlu Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu ve Serik Kaymakamı Haluk Şimşek verdi.

Gloria Cup Volleyball turnuvasında tüm maçlarını kazanarak zirvede tamamlayan A Bayan Milli Voleybol Takımı, ilk gün Azerbaycan’ı 3-0, Rusya’yı 3-1 ve final günü İtalya’yı 3-1 ile geçti.
Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımına Şampiyonluk kupasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve TMOK Yönetim Kurulu Üyesi ve Gloria Sports Arena Proje Lideri Elif Özdemir verdi.

Gloria Cup Volleyball’un En Değerli Oyuncusu (MVP) ise Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar oldu.
Eda Erdem Dündar’a ödülünü, Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Melis Özaltın takdim etti.

Gloria Cup Voleybol Turnuvası’ndan tüm detaylar için http://www.gloriasportsarena.com.tr/en/cup/gloria-cup-2018/volleyball/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İLETİŞİM
DİĞER HABERLER