B 3 B 3

22.03.2015

Gloria Sports Arena, Thomas Cook Travel Games 2015’e Ev Sahipliği Yaptı.

Dünyanın en önemli seyahat acentalarından Thomas Cook’un bu yıl 9’uncusunu düzenlediği Thomas Cook Travel Games 2015, 19-22 Nisan tarihleri arasında Gloria Sports Arena’da yapıldı.

Thomas Cook’un Almanya ve Avusturya’da en çok satış yapan 250 acentasının katıldığı organizasyon kapsamında; workshoplar, otel gezileri, çeşitli turlar ve geziler gerçekleştirildi. Gloria Sports Arena’da ‘Olimpiyat Ruhu’ ana teması ile gerçekleşen final etkinliğinde takımlar madalya kazanmak için hem kıyasıya mücadele etti hem eğlendi. 

Yemyeşil bir doğa, masmavi deniz ve büyüleyici bir nehir manzarası ile Akdeniz’in tüm güzelliklerini bir arada sunan Gloria Golf Resort’te düzenlenen veda gecesi ve ödül töreninde konuşan Thomas Cook İşletme Müdürü Dr. Carsten Seeliger, “Travel Games 2015 katılımcıları olarak Gloria Sports Arena’nın hepimizi hayran bırakan tesislerinde unutulmaz bir gün geçirdik. Katılımcıların podyuma çıkabilmek için atlet olmalarına gerek yok. Önemli olan bilgiye sahip olmak ve hep birlikte takım ruhuyla mücadele edebilmek” dedi.  Seeliger, ayrıca 3 gün süreyle Thomas Cook seyahat acentaları çalışanlarını misafir eden Gloria Golf Resort ekibine güler yüzlü konukseverlikleri için teşekkür etti. 

Thomas Cook Travel Games 2015’e katılan acente çalışanları veda gecesi ve ödül töreninde düzenlenen ‘Altın Yirmiler: Muhteşem Gatsby’ partisinde doyasıya eğlenerek yorgunluklarını attı.

İLETİŞİM
DİĞER HABERLER