Untitled 2 1 Untitled 2 1

26.08.2019

Galler Ragbi Takımı Gloria Sports Arena’da!

Japonya’da 20 Eylül-Kasım 2019 arasında yapılacak olan 2019 Ragbi Dünya Kupası’ndan önce Galler, sıcak hava eğitim kampını Türkiye Antalya, Belek’te yapıyor.

Gloria Sports Arena; Kapalı Alan, Açık Alan, Su Sporları ve Sağlık & Performans tesisleri ve 50’den fazla spor ekipmanı ile 9 günlük eğitim kampı için Galler Ragbi Takımına ev sahipliği yapıyor.

Galler Ragbi Takımı, Gloria Sports Arena Spor Hekimliği ve Atletik Performans Merkezi’nde performans testlerine tabi tutulmuş, iç ve dış mekân antrenmanlarını yürütüyor.

Takım, Japonya’daki Dünya Kupasına hazırlanmak için sıcak yaz havasında çalışma yapıyor. Aynı zamanda iç mekân eğitimleri için daha ılık koşulları da tekrarlıyor.

Galler fiziksel performans başkanı Paul Stridgeon, “Muhtemelen şimdiye kadar gördüğümüz en iyi eğitim kamplarından biri olan bu kampta bize sunulan tesis olanakları için minnettarız. Her şey çok yakın mesafede… Burası harika spor salonları, kriyoterapi, dalış havuzları, saunalar, etrafında koşu parkuru bulunan harika bir saha. Otel, sahaya bakıyor. Yemekler muhteşem ve personelin sizin için yapamayacağı şey yok.” dedi.

Andy Howell’ın Galler eğitim kampı raporları ve yorumları hakkında daha fazla bilgiyi walesonline.co.uk adresinden öğrenebilirsiniz.

İLETİŞİM
DİĞER HABERLER