GCV19 2 GCV19 2

20.08.2019

Gloria Cup 2019 Voleybol Sona Erdi

Dünyaca ünlü takım ve sporcuları bir araya getiren Gloria Cup 2019’un ilk turnuvası Gloria Cup Volleyball sona erdi.
Türkiye, Sırbistan, İtalya ve Hırvatistan Bayan Milli Voleybol Takımları’nın katıldığı turnuvada, Sırbistan Bayan Milli Voleybol Takımı namağlup şampiyon oldu. 

Turnuvada mücadele eden İtalya Bayan Milli Voleybol Takımı, ilk karşılaşmasında Sırbistan karşısında 3-0 kaybederken, Türkiye’ye karşı oynadığı 2. maçı 3-0, Hırvatistan’a karşı oynadığı son maçı ise 3-0 kaybederek turnuvayı 4. olarak tamamladı.
4. olan İtalya Bayan Milli Voleybol Takımı, plaketini Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Melis Özaltın tarafından aldı.

Hırvatistan Bayan Milli Voleybol Takımı, Türkiye ile oynadığı ilk karşılaşmada 3-1 mağlup olurken, 2. karşılaşmasından da Sırbistan karşısında 3-1’lik sonuçla mağlup ayrıldı. Hırvatistan, turnuvanın son karşılaşmasında İtalya’yı 3-0 mağlup ederek turnuvayı 3. olarak tamamladı.
Turnuvayı 3. olarak tamamlayan Hırvatistan Bayan Milli Voleybol Takımı, plaketini Vakıfbank Genel Müdürü ve Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih tarafından aldı.

Gloria Cup Volleyball turnuvasını 2. olarak tamamlayan Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımı, ilk gün Hırvatistan’ı 3-1 yenerken, 2. karşılaşmasından 3-0’lık İtalya galibiyeti ile ayrıldı. Turnuvanın şampiyonunu belirleyecek olan son maçını Sırbistan ile oynayan Türkiye, 3-2 kaybederek turnuvayı 2. olarak tamamladı.
Turnuvayı 2. olarak tamamlayan Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımına plaketini, Antalya İl Spor Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu verdi.

Gloria Cup Volleyball turnuvasında tüm maçlarını kazanarak zirvede tamamlayan Sırbistan Bayan Milli Voleybol Takımı, ilk gün İtalya’yı 3-0, Hırvatistan’ı 3-1 ve final günü Türkiye’yi 3-2 ile geçti.
Sırbistan Bayan Milli Voleybol Takımına Şampiyonluk Antalya Valisi Münir Karaloğlu verdi.

Gloria Cup Volleyball’un En Değerli Oyuncusu (MVP) ise Sırbistan Bayan Milli Voleybol Takımı kaptanı Maja Ognjenović oldu.
Maja Ognjenović’e ödülünü, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu takdim etti.

Gloria Cup 2019 Volleyball Turnuvası’ndan tüm detaylar için https://www.gloriasportsarena.com.tr/en/cup/gloria-cup-2019/volleyball-2019/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İLETİŞİM
DİĞER HABERLER